Kristofers Kastellanoss internationellt efterlyst

Den dömde mördaren Kristofers Kastellanoss, 25, lyckades fly under en fångtransport. Han är nu internationellt efterlyst. 

Det var  under en fångtransport under torsdagen som Kristofers Kastellanoss lyckades fly under en kisspaus. Han transporterades från rättspsyk i Göteborg och mot ett häkte i Sala när kriminalvårdens transport stannade till utanför Laxå eftersom Kastellanoss behövde kissa.

Kristofers Kastellanoss är internationellt efterlyst

Han ska ha knuffat omkull en kriminalvårdare och därefter flytt till fots. Sedan dess är han på fri fot och polisen uppmanar allmänheten att vara försiktiga då han kan bli desperat i en trängd situation.

Kristofers Kastellanoss dömdes i april till 14 års fängelse för ett knivmord.

Han är nu internationellt efterlyst via Interpol.

 

Pin It on Pinterest