Dickpics i nya Trolljägarna

När Trolljägarna är tillbaka i TV3 handlar det om män som sextrakasserar kvinnor.

En tvåbarnsfar skickar dickpics och onanifilmer till ”Linda”.  Mannen, som under flera års tid skrivit med kvinnor på diverse dejtingappar, blir till slut konfronterad av Robert Aschberg som tillsammans med Frida Boisen leder den nya säsongen av Trolljägarna.

Trolljägarna är tillbaka på TV3 måndag den 28 januari

Robert Aschberg och Frida Boisen spårar upp ett par av deras plågoandar och konfronterar dem med deras snoppbilder. Det blir en spännande jakt på en förklaring till deras märkliga beteende. Det visar sig vara helt vanliga män med vanliga jobb, som systematiskt skickar bilder på sina kön till okända kvinnor.

Men kvinnor kan utsättas för hat för de mest oväntade saker. Influencern Jessica Pamlin äter mat framför kameran på Youtube, så kallad mukbang, något som har provocerat fram ett enormt hat mot henne.



Robert Aschberg och Frida Boisen i Trolljägarna
Robert Aschberg och Frida Boisen i Trolljägarna

Att vara kvinna med makt och inflytande är förmodligen det värsta en kvinna kan göra. Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll berättar om det oförsonliga hat som har drabbat henne.

Om Trolljägarna
Idag finns nästan inte en enskild person som inte har mött näthat. Därför är det dags för Robert Aschberg och Frida Boisen att ge sig ut i den vildmark som är internet, för att jaga fatt på anonyma nättroll som gör livet till ett helvete för sina offer. Har nättrollens kränkningar varit riktigt allvarliga får offren hjälp av Juridikinstitutet för att kräva upprättelse, som i Trolljägarna företräds av juridikprofessor Mårten Schultz.

Trolljägarna har premiär måndag 28 januari 21.00 och sänds i åtta avsnitt på TV3, Viafree och Viaplay.

Pin It on Pinterest