Efterlyst är tillbaka – Hasse Aro i Norge

Under torsdagskvällen återvänder Efterlyst i TV3 i satsningen Krimtorsdag. Hasse Aro besöker Norge med anledning av kidnappningen av miljadärshustrun.

Under torsdagen är det säsongspremiär för Efterlyst i TV3 tillsammans med Hasse Aro och expertpanelen som även i denna säsong består av:

Jale Poljarevius, Catarina Lundbäck, Hasse Aro, Anna Westberg och Martin Cullberg.
Foto: TV3/Johnny Wohlin

Catarina Lundbäck, kriminolog
Jale Poljarevius, polischef Uppsala
Martin Cullberg, försvarsadvokat.
Anna Westberg, polisens presstalesperson och tipssamordnare

Under premiärsändningen som går av stapeln kl 20:00 kommer följande tas upp:

Miljardärshustru kidnappad – Hasse Aro möter norska polisen
I tre månader har norska miljardärshustrun Anne-Elisabeth Falkevik Hagen varit försvunnen. Polisen höll länge försvinnandet hemligt, men nu vill de ha hjälp av allmänheten. I säsongspremiären möter Hasse Aro den norska polisen som berättar om det ovanliga fallet.

Skjutningarna i Tensta – fullt krig i samma kvarter
Inom loppet av sex veckor har fyra skjutningar ägt rum inom samma område i Tensta. De senaste två veckorna har en person mördats och en skadats allvarligt vid två olika tillfällen i samma kvarter. Efterlyst träffar polisen i området.
Så stoppades skolattacken i Bollnäs – skolvärden berättar
En 21-årig man krossade fönster och gick knivbeväpnad in på en skola i Bollnäs i november. Eleverna själva lyckades stoppa knivmannen från att ta sig in i gymnasiedelen av skolan genom att hålla för dörren och polisen lyckades till slut avväpna mannen efter att ha dragit tjänstevapen. Mannen har dömts till rättspsykiatrisk vård. Nu berättar skolvärden Gustaf om hur de lyckades stoppa skolattacken.
Fräck äldrerånare söks i 20-tal utredningar (övervakningsfilm)
Polisen går ut med övervakningsfilm på tre män som misstänks för flera stölder. Männen ger sig på en kvinna i 80-årsåldern på T-centralen i Stockholm, tittar när hon trycker in sin kod i en mataffär för att sedan stjäla kortet ur hennes jackficka i rulltrappan. Bilderna visar stölden i rulltrappan tydligt. Männen tar sedan ut 29 000 kronor från hennes kort. En av männen förekommer i ett 20-tal liknande utredningar i flera delar av landet.
Liga har stulit jackor i Sälen för 81 000 kronor
Två män och en kvinna misstänks för flera stölder av dyra jackor i Sälen. Ligan misstänks ha stulit jackor för 81 000 kronor. Männen går in först och hänger undan jackorna som kvinnan sedan lägger i en preparerrad väska som gör att butikslarmet inte blir utlöst.
Misstänkt mordbrand i Kumla (poilsens film)
Polisen söker vittnesuppgifter från en misstänkt mordbrand i Örebro den 29 december. Ingen var hemma när villan brann ned till grunden. Polisen söker nu vittnen och går ut med film på villabranden.

Pin It on Pinterest